Wil je ons helpen groeien en is sport in de maatschappij voor jou ook belangrijk?Wij zijn altijd op zoek naar sponsors of vrienden van de club.

Sponsoren

Als sponsor helpt u onze sporters het maximale uit hun talent te halen.

Als sponsor helpt u onze sporters het maximale uit hun talent te halen en zich – door sport en het verenigingsleven – sociaal en maatschappelijk te ontwikkelen. Uw sponsoring is bestemd voor alle afdelingen binnen onze vereniging, van recreatiesport tot topsport met aandacht voor de jeugd.

Wij bieden u passende sponsorprogramma’s voor verschillende budgetten. Bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via sponsoring@delingepcg.nl.

De stichting ‘Vrienden van DE LINGE/PCG’ beheert de ingezamelde gelden als een goed huisvader en bewaakt de financiële besteding hiervan.

We zijn trots op onze sponsoren

Niels Kleppe

Niels Kleppe is een veelzijdige schilder uit Gorinchem. U kunt hem als particulier of bedrijf inschakelen voor zowel al het binnen- als buitenschilderwerk in de regio Gorinchem. Als ervaren schilder werkt hij uitsluitend met de beste schildersmaterialen, zodat u er van verzekerd kunt zijn dat uw bedrijfspand of woning in topconditie blijft. Bij grotere schildersklussen werkt schilder Niels Kleppe samen met schildersbedrijven uit de regio Gorinchem, bij wie een hoge kwaliteit in relatie tot de prijs ook centraal staan. Om deze reden zult u Niels Kleppe geregeld op de steiger zien staan.

Ga naar de website

Eetcetera

Onze specialiteit ligt bij het cateren op maat. Of het om maatje S of maat XXL gaat wij kunnen overal mee uit de voeten. Samen met u nemen wij de wensen door en maken daar een kloppend geheel van. U geeft het budget aan, het aantal mensen en of wij rekening moeten houden met allergieën. Vervolgens gaat EETcetera aan de slag met uw wensen en vult de sfeer in die u wilt uitstralen. Wij hebben werkelijk voor ieder wat wils en alles even vers en even heerlijk. Cateren op maat is heel breed.

Ga naar de website

KdePater Photography

Ik ben zelf jarenlang actief geweest als topsporter in de waterpolo, ik heb in het Nederlandse (jeugd) Team gezeten en heb tien jaar eredivisie gespeeld. Als sporter weet ik dan als geen ander wat voor emotie er gepaard gaan met de voorbereidingen, de wedstrijden en resultaten. Deze emoties vind ik belangrijk om vast te leggen en te laten zien aan de wereld. Soms is dit vreugde en soms is dit teleurstelling of verdriet. Voor mij is emotie, de basis van alle sporten. In mijn fotografie ga ik hier dan ook altijd naar op zoek en kom ik het liefste zo dicht mogelijk bij de sporter, zonder dat ik ze afleid.

Ga naar de website

BE-Combi

BE-Combi is een jong en dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het vergroten van laadvermogen en laadcapaciteit van lichte bedrijfswagens voor het BE-rijbewijs. Met producten als de BE-Combi 3500PLUS Systemen neemt BE-Combi in de markt van voertuigaanpassingen voor lichte bedrijfswagens een vooraanstaande positie in. BE-Combi is centraal in Nederland gevestigd in het Gelderse Vuren, pal naast de A15.

Ga naar de website

RaWo

Bij Rawo Makelaars zijn we gespecialiseerd in bemiddeling inzake huurwoning, bedrijfshuisvesting en het beheer ervan in de omgeving van Gorinchem, Tiel en Dordrecht. Wij bieden bedrijfsruimtes en beleggingsobjecten aan in alle soorten en maten, zowel in de verkoop als in de verhuur. Ook bemiddelen wij in de aankoop en aanhuur van bedrijfsobjecten.

Ga naar de website

Meerdervoort

U wilt met uw spaargeld of vermogen een stabiel extra inkomen genereren. Voor uzelf of uw omgeving. Risicobeperking is voor u belangrijker dan maximaal rendement.
Meerdervoort biedt u de mogelijkheid vastgoed te financieren tegen een aantrekkelijke rente en unieke zekerheid, als veiliger alternatief voor vastgoedbeleggingen.

Ga naar de website

Damen Shipyards

Damen is an international shipyard group but at its heart, there is still a family company. We operate in every market where we see an opportunity to improve, innovate or invest. At Damen we make time to listen to our clients. Our open, collaborative approach has been a key driver of our product portfolio’s evolution. Exceeding your expectations is our most important goal; after all, it’s your future we’re building.

Ga naar de website

Groeneveld Beka

Groeneveld-BEKA biedt automatische smeer-, oliemanagementsystemen voor een groot aantal toepassingen; voor diverse voertuigen en machines en voor industriële toepassingen. De toepassing van onze hoogwaardige systemen leidt tot een verminderde slijtage van essentiële onderdelen, lagere bedrijfskosten en een verhoogde inzetbaarheid van materieel.

Ga naar de website

Bouwmensen

Een opleiding volgen bij Bouwmensen? Dan ben je iemand. Dan wil je echt iets moois bereiken in de bouw. Jongens en meiden die weten hoe je gereedschap gebruikt. Die beginnen aan een klus die ze onder hun handen zien groeien.

Ga naar de website

De Waal autogroep

Wij geloven dat mobiliteit de basis is voor het verbinden van mensen. Met vrijheid als ultiem doel. De vrijheid om te verplaatsen, te ontmoeten en te ontdekken. Als mobiliteitsprovider dragen wij hieraan bij. Wij zijn er voor mensen die zich verplaatsen. Ieder op zijn eigen manier. We bieden een passende oplossing voor ieders wens met de mobiliteitsmogelijkheden van nu én in de toekomst. In het gehele Rivierengebied vertegenwoordigen wij de merken Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT, CUPRA en Volkswagen Bedrijfswagens. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Zaltbommel, Geldermalsen en Druten.

Ga naar de website

Louwman Mercedes-Benz Bedrijfswagens Gorinchem

Louwman Mercedes-Benz Bedrijfswagens in Gorinchem is gespecialiseerd in bedrijfswagens en vans. Kom eens een kijkje nemen in onze showroom! Er zit ongetwijfeld een geschikte bedrijfswagen voor je bij. Ook voor Mercedes-Benz onderhoud en reparatie kun je bij ons terecht! We zijn gevestigd op de Avelingen-West 29.

Ga naar de website

Arena Benelux

arena Is jouw shop voor hoogkwalitatieve zwemkleding en zwemuitrusting. Bekijk ons volledig aanbod op onze webshop.

Ga naar de website

Houvast Fysiotherapie

Ga uw klachten te lijf door middel van fysiotherapie in Culemborg
Pijnvrij bewegen is niet voor iedereen vanzelfsprekend en dat weten wij bij onze praktijk voor fysiotherapie in Culemborg ook. Heeft u bewegingsklachten of beperkte bewegingsvrijheid? Maak een afspraak met een fysiotherapeut van Houvast Fysiotherapie in Culemborg. Onze experts zijn ook gespecialiseerd in het behandelen van kinderen.

Ga naar de website

't Raadhuis

Het Raadhuis staat voor alle dingen waar we zelf heel blij van worden.
We houden wel van contrast, we verbinden de oude details van het Raadhuis met nieuwe elementen en ook in de keuken zijn onze gerechten zowel vertrouwd als uitdagend.
Maar naast goed eten houden we vooral van gezelligheid. Oh, en lekkere biertjes van de tap. Of een goede bak koffie met een krantje in de morgen, ook fijn! En bijkletsen met een tafel vol lekkere hapjes en drankjes…
Nouja, zo zouden we nog wel even door kunnen gaan maar – je voelt hem al – het is veel gezelliger als u gewoon een keertje langskomt! Dan laten we het u zelf zien.

Tot snel!

Ga naar de website

PrintPro Leerdam

PrintPro Leerdam voorziet als grafisch specialist zowel particulieren als bedrijven in de regio Vijfheerenlanden van hoogwaardige print- en drukwerkoplossingen. Wij bieden hoge kwaliteit print- en drukproducten, zoals visitekaartjes, briefpapier, flyers, brochures en posters, aan tegen snelle levertijden en uiterst scherpe prijzen.

Ga naar de website

Sanifix

Al meer dan 15 jaar hebben wij ons bewezen als specialist in sanitair reparatie en renovatie.  Door onze uitgebreide kennis van alle materialen waar sanitair van is gemaakt, hebben wij onze diensten gaandeweg uitgebreid met het herstel van tegels, aanrechtbladen en (giet)vloeren.

Ga naar de website

Vrienden van de club

Hierdoor steun je op bescheiden wijze de club en is het mogelijk om op afstand betrokken te blijven.

VRIENDEN VAN DE CLUB is er voor leden, oud-leden, familie, kennissen, vrienden en relaties, die DE LINGE/PCG op eigen wijze een warm hart toedragen. Doelstelling is het leveren van een financiële bijdrage voor het realiseren van diverse projecten binnen de club. De projecten worden door de VRIENDEN VAN DE CLUB zelf bepaald.

Het gaat in het bijzonder om projecten die bijdragen aan verfraaiingen rondom het zwembad, het verhogen van het sportplezier voor de sporter, leden en supporters en het vergemakkelijken van het vele werk van de vrijwilligers. Bijvoorbeeld de jeugd opleiding ondersteunen, nieuw terras of kantine meubilair, een video analyse systeem, enz.

Om alle projecten te realiseren is het van groot belang om de VRIENDEN VAN DE CLUB uit te breiden. Het is ook mogelijk, met meerdere personen, of team een lidmaatschap te delen, als lid komt uw naam op een bord in het clubhuis te staan.

Lid worden van VRIENDEN VAN DE CLUB kan tegen een contributie van € 50,- per jaar. Opgeven kan via sponsoring@delingepcg.nl Samen met uw bijdrage maken we voor De Linge/PCG meer mogelijk!