Wil je ons helpen groeien en is sport in de maatschappij voor jou ook belangrijk?Wij zijn altijd op zoek naar sponsors of vrienden van de club.

Sponsoren

Als sponsor helpt u onze sporters het maximale uit hun talent te halen.

Als sponsor helpt u onze sporters het maximale uit hun talent te halen en zich – door sport en het verenigingsleven – sociaal en maatschappelijk te ontwikkelen. Uw sponsoring is bestemd voor alle afdelingen binnen onze vereniging, van recreatiesport tot topsport met aandacht voor de jeugd.

Wij bieden u passende sponsorprogramma’s voor verschillende budgetten. Bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via sponsoring@delingepcg.nl.

De stichting ‘Vrienden van DE LINGE/PCG’ beheert de ingezamelde gelden als een goed huisvader en bewaakt de financiële besteding hiervan.

We zijn trots op onze sponsoren

Niels Kleppe

Niels Kleppe is een veelzijdige schilder uit Gorinchem. U kunt hem als particulier of bedrijf inschakelen voor zowel al het binnen- als buitenschilderwerk in de regio Gorinchem. Als ervaren schilder werkt hij uitsluitend met de beste schildersmaterialen, zodat u er van verzekerd kunt zijn dat uw bedrijfspand of woning in topconditie blijft. Bij grotere schildersklussen werkt schilder Niels Kleppe samen met schildersbedrijven uit de regio Gorinchem, bij wie een hoge kwaliteit in relatie tot de prijs ook centraal staan. Om deze reden zult u Niels Kleppe geregeld op de steiger zien staan.

Ga naar de website

Eetcetera

Onze specialiteit ligt bij het cateren op maat. Of het om maatje S of maat XXL gaat wij kunnen overal mee uit de voeten. Samen met u nemen wij de wensen door en maken daar een kloppend geheel van. U geeft het budget aan, het aantal mensen en of wij rekening moeten houden met allergieën. Vervolgens gaat EETcetera aan de slag met uw wensen en vult de sfeer in die u wilt uitstralen. Wij hebben werkelijk voor ieder wat wils en alles even vers en even heerlijk. Cateren op maat is heel breed.

Ga naar de website

Coppens Diervoeding

Coppens Diervoeding is actief in de vleespluimvee- en varkenssector en levert voeders en advies. Wij zijn een familiebedrijf en onze medewerkers kennen de branche door en door, hebben vaak een agrarische achtergrond en staan indien nodig altijd klaar. Onze communicatielijnen zijn kort en onze aanpak is pragmatisch. De toekomst zien we als uitdaging en de maatschappelijke thema’s van nu als bron van inspiratie. We vernieuwen vandaag om een antwoord gereed te hebben voor de vraagstukken van morgen. Een gezonde dosis durf is onontbeerlijk.

Ga naar de website

KdePater Photography

Ik ben zelf jarenlang actief geweest als topsporter in de waterpolo, ik heb in het Nederlandse (jeugd) Team gezeten en heb tien jaar eredivisie gespeeld. Als sporter weet ik dan als geen ander wat voor emotie er gepaard gaan met de voorbereidingen, de wedstrijden en resultaten. Deze emoties vind ik belangrijk om vast te leggen en te laten zien aan de wereld. Soms is dit vreugde en soms is dit teleurstelling of verdriet. Voor mij is emotie, de basis van alle sporten. In mijn fotografie ga ik hier dan ook altijd naar op zoek en kom ik het liefste zo dicht mogelijk bij de sporter, zonder dat ik ze afleid.

Ga naar de website

Vrienden van de club

Hierdoor steun je op bescheiden wijze de club en is het mogelijk om op afstand betrokken te blijven.

VRIENDEN VAN DE CLUB is er voor leden, oud-leden, familie, kennissen, vrienden en relaties, die DE LINGE/PCG op eigen wijze een warm hart toedragen. Doelstelling is het leveren van een financiële bijdrage voor het realiseren van diverse projecten binnen de club. De projecten worden door de VRIENDEN VAN DE CLUB zelf bepaald.

Het gaat in het bijzonder om projecten die bijdragen aan verfraaiingen rondom het zwembad, het verhogen van het sportplezier voor de sporter, leden en supporters en het vergemakkelijken van het vele werk van de vrijwilligers. Bijvoorbeeld de jeugd opleiding ondersteunen, nieuw terras of kantine meubilair, een video analyse systeem, enz.

Om alle projecten te realiseren is het van groot belang om de VRIENDEN VAN DE CLUB uit te breiden. Het is ook mogelijk, met meerdere personen, of team een lidmaatschap te delen, als lid komt uw naam op een bord in het clubhuis te staan.

Lid worden van VRIENDEN VAN DE CLUB kan tegen een contributie van € 50,- per jaar. Opgeven kan via sponsoring@delingepcg.nl Samen met uw bijdrage maken we voor De Linge/PCG meer mogelijk!