Diplomazwemmen

Vind jij zwemmen leuk? Wil je met begeleiding of zelfstandig nog meer zwemslagen leren en je conditie en techniek verbeteren? Kom zwemmen bij onze club in Leerdam. Je bent al welkom als je 6 jaar of ouder bent en de zwemdiploma’s A en B hebt.

Tijdens onze zwemavonden is er ruimte om recreatief te zwemmen en begeleiden we je om je conditie en zwemslagen te verbeteren Zo werken we elke avond aan de technieken die onderdeel zijn van de NRZ erkende diploma’s: zwemvaardigheid, snorkelen en survival en aan het verbeteren van jouw algemene, motorische en sportieve ontwikkeling. Aan het einde van elk seizoen organiseren we examens waarbij je erkende zwemvaardigheidsdiploma kunt behalen.

Daarnaast bieden we je als club de mogelijk om zelfstandig en recreatief je conditie en techniek te verbeteren en te onderhouden.

Kom kijken en doe mee!

Op dinsdagavond van 18:00 tot 20:00 trainen we aan de zwemvaardigheid en het verbeteren van de algemene, motorische en sportieve ontwikkeling van onze leden. Vanaf 19:00 bieden we ruimte aan onze trimzwemmers om te werken aan hun conditie en techniek. Aansluitend hieraan trainen onze waterpolo teams. Een actueel overzicht van onze trainingen vind je op onze kalender.

Lid worden?

Vind je het leuk om mee te doen? Train gratis 2x mee!

Doe mee