Vind jij zwemmen leuk, wil je een fitte, gezonde of actieve leefstijl?

Vind jij zwemmen leuk, wil je een fitte, gezonde of actieve leefstijl? Conditiezwemmen is bedoeld voor iedereen tussen de 10 en 110 jaar die niet (meer) willen gaan voor zwemdiploma’s en/of (inter)nationale top maar op zijn eigen niveau wil werken aan zijn conditie en techniek. Wil jij zelfstandig lekker banen zwemmen kom bij onze club in Leerdam.

Bewegen met een blessure

Als je van een blessure herstelt is bewegen natuurlijk niet verkeerd, sterker nog een must. Maar je moet natuurlijk voorkomen dat je het teveel belast. Rustig aan rennen is dan ook riskant omdat je er bij elke stap toch weer lichaamsgewicht op zet. De invloed van de zwaartekracht, die bij veel landsporten in belangrijke mate bijdraagt tot het krijgen van zowel acute als chronische blessures, is bij het zwemmen van ondergeschikt belang. Geen druk en toch bewegen is dan het beste: zwemmen dus!

Ervaren ondersteuning

Je traint bij ons zelfstandig aan je conditie en techniek. Loop je ergens tegenaan, heb je hulp nodig? Geen probleem onze instructeurs helpen je graag mee met schema’s en oefeningen om je techniek te verbeteren.

Direct inschrijven

Dat kan met ons inschrijfformulier.

Hebben jij en/of je ouders/begeleiders vragen of willen jullie meer informatie, neem vooral contact met ons op of spreek één van de trainers aan tijdens onze zwemavonden.