Zwemlessen

Vind jij zwemmen leuk? Wil je onder begeleiding nog meer zwemslagen leren en je algehele sportieve ontwikkeling, conditie en techniek verbeteren? Kom zwemmen bij onze zwemclub in Leerdam en Gorinchem. Je bent al welkom als je 6 jaar of ouder bent en zwemdiploma A hebt.

Tijdens onze zwemavonden werk je onder begeleiding aan het verbeteren van jouw algemene, motorische en sportieve ontwikkeling door conditie en zwemslagen te verbeteren

Zo werken we elke avond in Leerdam aan de technieken die onderdeel zijn van de NRZ erkende diploma’s: zwemvaardigheid, snorkelen en survival. Aan het einde van elk seizoen organiseren we in Leerdam examens waarbij je erkend zwemdiploma kunt behalen.

Daarnaast bieden we je als zwemclub vrij zwemmen aan trimzwemmers, iedereen tussen de 10 en 110 jaar die niet (meer) willen gaan voor zwemdiploma’s en/of (inter)nationale top maar op zijn eigen niveau wil werken aan zijn conditie en techniek.

Kom kijken en doe mee!

Op dinsdagavond van 18:00 tot 20:00 in het zwembad van Leerdam trainen we aan de zwemvaardigheid en het verbeteren van de algemene, motorische en sportieve ontwikkeling van onze leden. Vanaf 19:00 bieden we vrij zwemmen aan voor onze trimzwemmers om zelfstandig te werken aan hun conditie en techniek. Aansluitend hieraan trainen onze waterpolo teams. Een actueel overzicht van onze trainingen vind je op onze kalender.

Proefzwemmen

Wil je uitproberen of je je bij ons thuis voelt in het water. Meld je hiervoor 10 minuten voor aanvang van de training samen met je ouder/begeleider bij onze instructeurs in het zwembad. Je bent van harte welkom dit 2 avonden uit te proberen om daarna je keuze te maken.

Lid worden?

Vind je het leuk om mee te doen? Train gratis 2x mee!

Doe mee