Wil je met begeleiding of zelfstandig nog meer zwemslagen leren en je conditie en techniek verbeteren?

Vind jij zwemmen leuk? Wil je met begeleiding of zelfstandig nog meer zwemslagen leren en je conditie en techniek verbeteren? Kom zwemmen bij onze club in Leerdam. Je bent al welkom als je 6 jaar of ouder bent en de zwemdiploma’s A en B hebt.

Tijdens onze zwemavonden is er ruimte om recreatief te zwemmen en begeleiden we je om je conditie en zwemslagen te verbeteren Zo werken we elke avond aan de technieken voor het behalen van de diploma’s: zwemvaardigheid, snorkelen en survival. Aan het einde van elk seizoen organiseren we examens waarbij je erkende zwemvaardigheidsdiploma kunt behalen.

Daarnaast bieden we je als club de mogelijk om aan de hand van club diploma’s je verder te specialiseren en begeleiden we je om zelfstandig en recreatief je conditie en techniek te verbeteren en te onderhouden.

Kom kijken en doe mee!

Op dinsdagavond tussen 18:00 en 18:45 trainen we voor het behalen van snorkel, survival en zwemvaardigheiddiploma’s. Aansluitend van 18:45 tot 19:30 trainen de jeugd Fase 4, 5 en recreanten aan het verbeteren van hun conditie en techniek. Daarnaast zijn we bezig met het opzetten van nieuwe uitdagingen zoals Monovin-/Dolfijn- zwemmen en willen we het wedstrijdzwemmen ook in Leerdam meer aandacht geven. Een actueel overzicht van onze trainingen vind je op onze kalender.

Proefzwemmen

Wil je uitproberen of je je bij ons thuis voelt in het water. Meld je hiervoor 10 minuten voor aanvang van de training samen met je ouder/begeleider bij onze trainers in het zwembad. Je bent van harte welkom dit 3 avonden uit te proberen om daarna je keuze te maken.

Direct inschrijven

Dat kan met ons inschrijfformulier.

Hebben jij en/of je ouders/begeleiders vragen of willen jullie meer informatie, neem vooral contact met ons op of spreek één van de trainers aan tijdens onze zwemavonden.